Faste læsere


Sider

onsdag den 10. februar 2010

"Inside"? - "Outside"? - i Hvilken verden forundres du mest?

- Jeg talte i dag med en mand, der har strikket en BH, til Dolly Partons mor, af plastikposer.Det vil naturligvis sigde i så mange X og Lér der nærmest findes.

Han har også strikket et sommerkondom af plastikposer-SMIIIL-Lampeskærme af cykelslanger, med sutter på, og de sejeste søjlevarmere -FANTASTISK!!

Kunst der får smilet frem, et univers der skaber forundring og forandring, kan man ønske sig mere end, et glimt heraf, til lidt xstra energi, sådan en onsdag, det kvikker op, og får smilet frem, på en "midt-ugedag"

- Se lidt med, ind i den verden hvori jeg fandt ham her ;)
http://www.bifrost-art.dk/varker.html

Flere værker har været udstillet verden over og "Bh manden" er æreskunstner i Findland - og haft særudstilling i New yourk - forståes godt ;)

- SÅ.... Kender du ikke til "outsiderart" har du altså misset noget

I Randers (såmen) er der en dejlig lille verden - eller univers om man vil, du kan bevæge dig ind i. Få smilet, frem og sund tankevirksomhed i sving. Måske kan du også, få udvidet horisonten, og det er vel ikke værst.

Gaia - Museum of outsiderart, ved havnen og tilhørende cafe' er et fornøjeligt sted "man bør" besøge. Her får verden helt nye farver, og helt andre end "hvid"

www.gaiamuseum.dk

Hurra for det!! - Hurra for hvid, som jeg jo har lovet at hylde i februar, men alligevel allermest Hurra! for en verden i farver ;)

Hurra for kæmpe BHer strikket af plastikposer - jeg bestilte straks en, men den kunne desværre ikke strikkes med SÅ "små pinde" - lød beskeden ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar